Du kan lige nu leje en bil i Odense for kun 199 kr

Huskelisten

Det er vigtigt for os, at du er fri for fnidder, når du kører i vores biler.
Derfor skal du altid følge huskelisten før du kører, når du kører og efter du har kørt. Så sikrer vi nemlig hinanden den allerbedste oplevelse.

Hvor du henter bilen

Du afhenter din bil i kundehenvendelsen hos vores søstervirksomhed Autohuset Fyn, på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ. Bilen kan afhentes mandag – fredag kl. 7:00 – 17:00 og lørdag kl. 9:00 – 17:00. 

Før du kører

 • Tag billeder af bilen – udenpå og indeni 
 • Gennemgå bilen for eventuelle skader og fejl samt tag et billede af dem
 • Tjek brændstofniveau – bilen skal være tanket til det samme niveau når du indleverer bilen

Når du kører

 • Ingen dyr i bilen
 • Ingen alkohol
 • Ingen rygning
 • Kør altid pænt
 • Ingen anvendelse af vores biler på gule nummerplader på genbrugsstationer. Såfremt det bliver gjort alligevel, forbeholder vi os retten til at tillægge et eftersendt gebyr.

Ved akutte problemer

Skulle du være uheldig og der opstår et akut problem med bilen, så kontakt os på 81 40 80 04. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og finder sammen den bedste løsning til dig.

Er bilen ikke i stand til at køre skal du ringe til Falck på 70 10 20 30 og oplyse nummerpladen. Lejebilen vil blive bugseret ud til os på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

Skal du bruge bilen i længere end forventet?

Hvis du nu skulle stå og have brug for bilen i længere tid end da du bookede bilen, så kontakt os min. 24 timer før afleveringstidspunktet, så finder vi den bedste løsning sammen.

Når du ikke tilbage til aftalt tidspunkt?

Ved overskridelse af aftalt tidspunkt for tilbagelevering vil der forekomme gebyrer. Læs mere om det i handelsbetingelserne.

Efter du har kørt

Du kan aflevere din FriFri bil alle døgnets timer, så du er helt fri for fnidder. Afleveringen vil altid ske på Nyborgvej 427.

Husk altid

 • Fyld bilen helt op med brændstof
 • Ryd op efter dig selv
 • Efterlad altid bilen som du modtog den

 

Aflevering indenfor åbningstid

Har du mulighed for at komme indenfor vores åbningstid og aflevere bilen, så skal du aflevere nøglen inde hos vores søstervirksomhed Autohuset Fyn på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

Aflevering udenfor åbningstid

Hvis du ikke har mulighed for at komme indenfor åbningstiden, så kan vi, i samarbejde med Autohuset Fyn, tilbyde kontaktfri aflevering. Du parkerer bilen ved Autohuset Fyn på samme adresse som os, låser bilen og afleverer nøglen i deres nøgleboks.

 

Har du lejet mere end 30 dage?

Når du lejer en bil af os i over 30 dage, også kaldet minileasing, så skal du altid ind til os igen inden de 30 dage og få bilen ind til et check-up, hvor vi gennemgår olie, kølervæske, dæk o. lign. Du vil her også få en opdateret lejekontrakt, som er et lovkrav.

Hvad skal du huske når du lejer en bil?

Når du planlægger at leje en bil, er det vigtigt at være godt forberedt for at sikre en glat og problemfri oplevelse. For at hjælpe dig med at huske alle de vigtige punkter, har vi udarbejdet en praktisk huskeliste, der vil guide dig gennem processen og sikre, at intet bliver overset.

Huskeliste ved biludlejning hos FriFri

 1. Gyldigt kørekort: Sørg for, at dit kørekort er gyldigt og anerkendt i Danmark og sørg for at have det med, når du lejer en bil hos FriFri.

 2. Reservation: Der kan være stor efterspørgsel på vores biler. Derfor anbefaler vi, at du laver en reservation i god tid for at sikre, at din ønskede lejebil hos FriFri er ledig i det tidsrum, du ønsker at leje bilen i. 

 3. Forsikringsmuligheder: Vær opmærksom på forsikringsmulighederne, der tilbydes af FriFri. Overvej, om du ønsker ekstra forsikringsdækning for at give dig ekstra sikkerhed og ro i sindet under lejeperioden.

 4. Betingelser og vilkår: Læs grundigt vores betingelser og vilkår igennem. Vær opmærksom på eventuelle gebyrer, kørselsbegrænsninger, brændstofpolitik og andre vigtige detaljer.

 5. Inspektion af bilen: Vi foretag en grundig inspektion af lejebilen sammen med dig ved afhentning. Der bliver kontrolleret for eventuelle skader og de bliver noteret på udlejningskontrakten. Dette sikrer, at du ikke holdes ansvarlig for tidligere skader.

 6. Brændstofniveau: Sørg for at være opmærksom på bilens brændstofniveau ved afhentning. Når bilen afleveres tilbage, skal den have omtrent samme brændstofniveau, som da du afhentede bilen, ellers vil der blive opkrævet et ekstra gebyr.

 7. Kontaktinformation: Gem FriFri’s kontaktinformation, så du nemt kan komme i kontakt med os i tilfælde af spørgsmål, problemer eller nødsituationer under lejeperioden.

Ved at følge denne huskeliste er du godt rustet til en vellykket og problemfri biludlejningsoplevelse. Hos FriFri ønsker vi at sikre, at vores kunder er godt informeret og har alle de nødvendige oplysninger for, at få mest muligt ud af deres biludlejning.

Blogindlæg

Du kan nu leje en bil med fri kilometer i Odense - Kun hos FriFri.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej.

Find os her:
Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ
Kontakt@frifri.dk
Tlf: 81 40 80 04