Du kan lige nu leje en bil i Odense for kun 199 kr

Tilkøb til din lejebil

Skal du flytte en hel lejlighed eller bare have nevøen med på tur? Du har massere af tilkøbsmuligheder, når du lejer en bil hos FriFri. Nedenfor kan du finde alle produkterne, fra autostol til palleløfter, med priser. Synes du der mangler noget? Så skriv til kundeservice: kontakt@frifri.dk

Tilpas din udlejningsbil med vores forskellige tilkøbsmuligheder.

Når du lejer en bil hos FriFri.dk, har du mulighed for at tilpasse din oplevelse med vores forskellige tilkøbsmuligheder. Uanset om du skal flytte en hel lejlighed, tage på familietur eller bare har brug for ekstra udstyr, kan du finde det hos os. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilkøbsprodukter til konkurrencedygtige priser. Her er nogle af de muligheder, du kan vælge imellem:

 

Det er nemt og enkelt at leje en bil hos FriFri, med massere af tilkøbsmuligheder.

Vi tilbyder også muligheden for at tilføje andre tilkøbsprodukter, hvis du har specifikke behov eller ønsker. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@frifri.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at tilpasse din lejebil og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse hos FriFri.dk.

Blogindlæg

Du kan nu leje en bil med fri kilometer i Odense - Kun hos FriFri.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej.

Find os her:
Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ
Kontakt@frifri.dk
Tlf: 81 40 80 04